
Kakaový korpus ze 4 vajec, pařížská šlehačka ze 3 šlehaček a 300g čokolády, čerstvé jahody, na ozdobu poleva čokoládový mirror, rostlinná šlehačka, čokoládové trubičky, celkem 76ks. Váha 1,95kg.

Něco z postupu – jak si u šlehačkového dortu poradit s formou se dnem:
Základem je korpus dole i nahoře, abychom mohli dort pak otočit a boky formy vyložené alobalem, aby dort šel vůbec vyklopit.







5 komentářů to 'Srdce s mramorovanými čokotrubičkami'
22. 3. 2011
Marci,od tebe jsou dorty vždycky výborné,ale tato kombinace u nás naprosto zvítězila,v neděli už nezbyl ani drobeček,nahořklá čokoláda a jahody, to je lahoda.Nejen krásně vypadal, že se nikdo nechtěl ujmout krájení, aby tu krásu neničil, ale chuťově na 1***. Díky Jolča
22. 3. 2011
Jahody a čokoláda, co může být lepšíjho … Mńam, škoda, že nemám nikoho, kdo by mi podobný krásný a chutný dortík udělal 🙁
22. 3. 2011
Děvčata, děkuju za pochvalu, pro nás jsem dělala na neděli stejnou náplň a taky se všichni olizovali… doufám, že mi bude dovoleno upéct ještě někdy něco jiného 🙂
29. 7. 2013
ahojky prosim nechapu jak jste to udelala? vy jste upkela jeden korpus ten jste prokrojila naplnila a nechala ztuhnout?? a potom tu polevu lila uz na ten piskot ? nebo jst to obmazavala jeste nejakym kremem? dekuji
15. 4. 2015
Ahoj chtěla bych se zeptat jak jste udělala ty čokoládové trubičky děkuji