
Kakaový korpus ze 6 vajec, jahody, pařížská šlehačka z 900g živočišné šlehačky a 450g čokolády. Rostlinná šlehačka ke zdobení, 89ks čokoládových trubiček na boky. Průměr 26cm, váha 2,85kg.





Kakaový korpus ze 6 vajec, jahody, pařížská šlehačka z 900g živočišné šlehačky a 450g čokolády. Rostlinná šlehačka ke zdobení, 89ks čokoládových trubiček na boky. Průměr 26cm, váha 2,85kg.




8 komentářů to 'Pro přítele z branže'
9. 4. 2011
Ten je! Hned bych si dala!
11. 4. 2011
Ahoj Rybičko, tvoje dorty vypadají nádherně, a tak jsme se nechaly s kamarádkou inspirovat a hodláme narozeninový dort obložit trubičkama. Ale netušíme, čím nejlepším je k dortu přilepit. Klasika džem? Děkujeme 🙂
13. 4. 2011
Já přilepuju trubičky na tenkou vrstvu vyšlehané šlehačky. Opravdu tenkou, aby šlehačka nevykukovala ven kolem trubiček. Pak by šel použít máslový krém, nutela, určitě i ten džem, proč ne.
19. 4. 2011
to je náádhera
18. 7. 2011
ahoj rybicko, chtěla jsem se zeptat jako slehacku pouzivas? Da se takova slehacka primo koupit nebo si ji vyslehas doma? Popripadne jakou znacku pouzivas?
18. 7. 2011
lucko, i když možností je hodně, pařížskou šlehačku dělám podle receptu tady: http://www.urybicky.cz/2010/05/pravy-parizsky-dort-podle-zdenky-s-krajeci-polevou/ Na značce šlehačky nezáleží, záleží na obsahu tuku.
Ke zdobení používám rostlinnou, Rossete, Uniwhip, v maloobchodní síti ji hledej jako „Rama Cremefine ke šlehání“ – je v takové lahvičce po 200ml nebo 250ml? Už přesně nevím. Rostlinná šlehačka drží mnéhem lépe našlehaná i bez Smatafixu.
22. 4. 2012
je náááádherný…
31. 10. 2014
Dobry den,
dort vypadá nádherně!! Návod na trubičky je super, někdy určitě zkusím. Moc se mi líbí ale ta barevná stuha nahoře… Jak se to prosím dělá?
Děkuji předem za radu.
Danimo