dsc_7721_171_vyroci_kaly_fin_640wKorpus kakaový z cca 6 vajec, pařížská šlehačka z 600g šlehačky a 300g čokolády, čerstvé jahody do náplně, nutela na potření korpusu pod potah, potaženo a zdobeno Pastou Dama Top, tečky a písmenka z bílkové polevy.  Průměr 26cm, výška cca 6cm, váha cca 2,3kg.

dsc_7734_171_vyroci_kaly_zboku_640w

dsc_7747_171_vyroci_kaly_zvrchu_640w

Tzv. „mantinely“ z koprusu, aby se náplň nedotýkala potahu dortu. Některé krémy (ty s vysokým obsahem vody) potahovku nežádaně rozpouštějí.

dsc_7695_171_mantinely_540w

A ještě fotka z procesu přenosu hotového dortu z pracovní podložky na finální podnos – po potažení a začištění, před finálním dekorováním. Ano, vidíte dobře, dort běžně otáčím vzhůru nohama a zpátky 🙂

dsc_7700_171_mantinely_dort-zespoda_540w