Tentokrát ani drobet marcipánu ani jiné hmoty. Samá šlehačka, čokoláda a jahody!

dsc_2903_108_svatebni_aranzma_740w

Hlavní svatební dort je z 8+4vajec. Horní patro byl na motivy pařížské šlehačky, dolní patro bylo vrstveno se šlehačkovým krémem čokoládovým a jogurtovým, s rostlinnou šlehačkou, která není tak kalorická, prokládané čerstvými jahodami. Rostlinné šlehačky se spotřebovalo cca 700g. Na boky bylo spotřebováno cca 570g bílé italské čokolády Nobel Avorio. Váha dortu cca 4kg.

Děkovací dorty pro matky byly každý ze 4 vajec, plněno pařížskou šlehačkou, stejně jako horní patro hlavního dortu. Váha dortů byla 1,2kg a 1,35kg. Na všechny tři malá srdíčka bylo spotřebováno 6 živočišných šlehaček a 600g čokolády na vaření Orion. Na každém srdíčku se na boky z čokolády spotřebovalo cca 250g bílé polevy. Jahod byla potřeba cca 1,5kg až 2 kila celkem. Ostatního ovoce po hrstích.

dsc_2888_108_male1_350w dsc_2886_108_male2_350w

dsc_2982_108_manzele-krajeji_740w

dsc_2989_108_parizske_740w

dsc_2992_108_velky-na-rezu_740w