Korpus kakaový ze 2 vajec, 3 plné lžíce višňové náplně Frutafill, zbytek vanilkovo pudinkového máslového krému, 250g rostlinné šlehačky slazené, 75g ochuceného vanilkového ztužovače Cremfix, čokoládová poleva Mirror, bílá čokoláda na boky (tvarovaná na folii), rostlinná šlehačka na zdobení.
9 komentářů to 'Čokoládovo vanilkový s višněmi pro Františka'
4. 10. 2010
Tak ten řez mě dostal, moc krásný dortík, opravdu!
5. 10. 2010
Super! Parádní čokoládová poleva!
Jeden dotaz… 😉 Proč používáš rostlinnou šlehačku? Kvůli množství tuku?
7. 10. 2010
Rostlinnou šlehačku používám proto, že se krásně bez nehody našlehá, v nášlehu je pevná, neklesá. Nižší obsah tuku přišel až jako sekundární výhoda – takže se neostýchám dělat tlustší vrstvy šlehačkových náplní…
7. 10. 2010
Aha, super! A já bych řekla, že se bude šlehat hůř… Někdy vyzkouším! Děkuji!
17. 11. 2010
Jak jsi udelala ty slehackovy kytky navrch? Jsou krasny. 🙂
17. 11. 2010
Cha, uz jsem to nasla.. no ty jsou bomba. 🙂
17. 11. 2010
Varouchu, jsi rychlejší, ale stejně sem ten odkaz dám: http://www.urybicky.cz/2010/09/to-jste-jeste-nevideli/ je tam pár videí, ve kterých je postup…
16. 2. 2014
Poprosím Vás koľko vanilkovo pudingového kremu ste dala na tú tortu. Poprosím uviesť množstvo z koľkých balíčkov ??? veľmi pekne ďakujem
16. 2. 2014
Bětko nevím, použila jsem zbytek, co byl z jiného dortu. A hlavně, jde o máslový krém nastavený pudinkem. Nejedná se o instatní polotovar vanilkového krému, který bych mohla měřit přesně na pytlíčky. Vlastně ani nevím, jaké pytlíčkové krémy jsou v nbídkách maloobchodů… M.