Svatební dort vážil 6,3kg. Měl průměry 29cm, 22cm a 17cm, výšky 7cm, 7 a 6,5cm. Výška sestaveného dortu i s dekorací byla 274m.

Pekla jsem z 21 vajec. Spodní patro mělo kombinaci kakaového a světlého korpusu, prostřední patro bylo mramorované do kruhu a horní patro bylo světlé, náplně byly višňová, meruňková a jahodová. Krémy byly vanilkovo pudinkový, čokoládový a oříškový. Celkem se použilo 4,5 másla. Potahovala jsem hmotou White Icing a kaly jsou modelované také z White Icingu, bylo jich celkem 7 kusů.

Ve spodním patře jsou zapíchnuta tlustá brčka, která se ustříhnou na výšku korpusu, na nich pak leží plastová podložka. Ta je menší, aby ji další patro kompletně zakrylo. Brčka přenášejí tíhu horní části dortu na podložku a nedochází k promáčknutí spodního patra. Provedení vidíte na posledních fotografiích.