
Kakaový korpus ze 6 vajec, jahodový pudinkový krém (150g jahod+200g vody+1jahodový pudink+120g moučk.cukru+400g másla), čerstvé jahody, potaženo Pastou Dama Top. Průměr 26cm, váha 2,1 kg.



Kakaový korpus ze 6 vajec, jahodový pudinkový krém (150g jahod+200g vody+1jahodový pudink+120g moučk.cukru+400g másla), čerstvé jahody, potaženo Pastou Dama Top. Průměr 26cm, váha 2,1 kg.


6 komentářů to 'Pivíčko plné jahod'
30. 7. 2011
Dobrý den. Hledám na internetu nějaké mramorování, ale žádné nemá tak krasně tenké proužky jako vy. Jak to prosím děláte? 🙂
30. 7. 2011
Na mramorování si připravím válečky v barvách, které chci mít v mramorování, stačí dvě barvy, bílá a zelená, válečky vyválím na provaz a pak je spolu smotám kolem sebe jakoby do šňůrky. Takovou šnůrku pak přeložím jednou, dvakrát třikrát, záleží na délce, trochu přimáčknu zase na váleček, který zase vyválím do delší sňůrky, kterou opět stočím po délce a následně několikrát přeložím. Toto dělám do té doby, než dosáhnu požadované mramorování. Naposledy stočenou šňůrku už neskládám, ale na vále zatočím do šneka, kterého pak zašnu válet válečkem do placky. Možná to z popisu ani nebude jasné, chtělo by to fotky. Až budu mramorovat příště, určitě nafotím…
30. 7. 2011
Děkuji moc. Byla by jste hodná. Snad se mi to podaří.
12. 8. 2011
Na dortu je opravdu krásné mramorování a když vidím dort i uvnitř,nestačím polykat :-))musel být úžasně dobrý.Líbí se mi i jak bezvadně a jednoduše je vyřešený kriglík s pěnou,paráda! Přeji pěkný den a spoustu krásných dortů! 🙂 Alena
12. 8. 2011
Tetko perníkářko, děkuju!
3. 4. 2013
Zdravím. Mohla bych poprosit o přesný recept na tento dortík? ( Korpus a krém ), moc děkuji:o)