
Světlý korpus ze 4 vajec, cca 5 lžic jahodového frutafillu, dětské piškoty, šlehačkový krém s jahodovou příchutí Cremfix z 200g šlehačky, želatina z půl litru dobarvená gelovou barvou Red Extra. Česrké jahody, dovoz Španělsko. Boky obložené plastickou čokoládou. Váha 1,5kg.
Jak vypadal uvnitř – před dozdobením:



4 komentáře to 'Jahodový dort s želatinou a čokoládou'
5. 3. 2011
hmmm, ten zavání létem! 🙂
26. 2. 2014
Dobrý večer, chci se zeptat, frutafill již neprodáváte? Díky za odpověď 🙂
2. 3. 2014
Terko, ne, už není v nabídce.
14. 6. 2014
Ahoj, dort je nádherný, chtěla bych se zeptat zda bys nemohla poskytnout kompletní recept vč. počtu surovin a přesného postupu? Jsem v pečení začátečník, takže se moc nechytám když vidím jen ten krátký text. Moc děkuji za odpověď 🙂