Přesný postup a množství surovin dnes asi nepředložím… Byla to táková rychlovka, že jen vím, že korpus byl z 5 vajec na plech. Jinak jsem spotřebovala cca 3/4 litru šlehačky, ale protože jsem ji dělala na několikrát – testovala jsem čokoládové ztužovače, už nevím přesně množství. Zdobeno čistou šlehačkou, čokoládovými peckami a motivem pavučinky přes prosýpací šablonu na cappucinno. Já vidím ještě rezervy ke zlepšení, nicméně úspěch byl. U všech!
Něco z postupu, než Vám jej popíšu dopodrobna i s ingrediencemi:
4 komentáře to 'Pavučinky'
19. 10. 2009
Pavučinky dobré, ale co je zač ta forma na oválky?
20. 10. 2009
ta forma na oválky se mi taky moc líbí
4. 1. 2011
ta forma se jmenuje SEMIFRED 😉
4. 1. 2011
Ta forma se jmenuje „monoporce“. Pravé italské semifredo jako dezert vypadá jinak, přestože se toto označení v Čechách vžilo právě pro tyhle monoporce.