
Korpusy z 8 + 4 vajec. Krém karamelový ze dvou másel. Výška dortu cca 14cm, průměr 26 a 16 cm, váha 3,2kg. Potaženo a zdobeno falešným mléčným marcipánem.
![]() |
![]() |


Korpusy z 8 + 4 vajec. Krém karamelový ze dvou másel. Výška dortu cca 14cm, průměr 26 a 16 cm, váha 3,2kg. Potaženo a zdobeno falešným mléčným marcipánem.
![]() |
![]() |

6 komentářů to 'Gerbery k 60-nám'
29. 8. 2009
Ty vole!!!
30. 8. 2009
to foto shůry je moc pěkné 🙂 … už vidím, jak by vypadal dort plný k prasknutí gerber 🙂 jo, já stále na tom trvám, že by to chtělo taky nějaký zcela zakytkovaný kde se lístečky místy lehce překrývají :))) … už mlčim
30. 8. 2009
sněhu, žeby konečně dnes? ale nepřekrývají se…
1. 9. 2009
noo, už máš nakročeno 😀 …. to se Ti povedlo :-)))
11. 9. 2009
Rybičko to je nádhera!! Jakou používáš barvu aby byla tak sytě červená? To je mi záhada, pokud toho nechci dávat hodně, toho barviva :-)))
11. 9. 2009
Cherryn, nejraději kombinuju odstíny red-red a christmas-red. Existuje všad červená tzv. „no taste“, která je i ve větším množství opravdu bez chuti.
Jo a barven je mléčný marcipán, ne kbelíková hmota – odstíny vycházejí u každého jinak.