A já si vždy říkala, jak je taková sekaná pracné jídlo…

A musí se to namlet, dobře ochutit a vůbec zamíchat a kdoví co do toho dát a trefit konzistenci…

První sekaná

První sekaná

A ono to zas taková hrůza není. Když nemá přijít návštěva a zapomenu na předsudky, ono to nějak dopadne. V horším případě to vyjíme z pekáče lžičkou – děti stejně nepoznají, že to mělo vypadat jinak a muž slíbil držet basu. A v tom nejhorším případě máme chleba upečený, dáme s máslem a sýrem… jistota i u dětí.

A ono to vyšlo! Trefila jsem i množství soli, což považuju za malý-velký zázrak… Dnes u mne múza stála, áchch. No přiznám se, že jsem k tomu nabrala odvahu po shlednutí tohoto receptu. Když ta sekaná z těch Šárčiných fotek ták krásně voněla!

Dobrá volba, budu určitě opakovat!