Jen tak, kdybyste měli chuť:

… můžete se zhoupnout na houpačce nebo zbaštit nějakou tu zeleninku. Jen tak.
A protože není všechno úplně jen tak, objevovala jsem v jedné sámošce po cestě z práce, co dobrého bych v ní našla do večerního letního salátku. Udělala jsem řadu kompromisů, kvalita parmezánu mne nepotěšila, děti nebyly ze žlutých rajčátek nadšené jak jsem očekávala, ale červená rajčata od maminky a kropenatá bazalka ze dvorku stějně hrály hlavní roli.
Suroviny: salát „lollo rosso“, rajčata, čerstvá bazalka, pár kapek limetky nebo citronu, pár kapek olivového oleje, případně sůl podle chuti (já nepoužila), strouhaný parmezán.
Dobrou chuť!


3 komentáře to 'Letní salátek „Jen tak“'
31. 7. 2009
Salátků není nikdy dost. Rajčata jsou teď ve skvělé kondici a doplněná o parmezán, to bude mňamka. A souhlasím se solí, opravdu není třeba. Jen je otázka, jak o tom přesvědčit „půlku národa“, že zelenina je dobrá sama o sobě.
31. 7. 2009
Byla to fakt mňamka, v tom věčném civilizačním fofru jsem si ho včera fakt chtěla vychutnat. Jediné mínus byl ten parmezán, opravdu nebyl v té kvalitě v jaké by měl být a tak si parmezánkový „jen tak“ salátek brzo zopáknu až nakoupím u „ověřených dodavatelů“.
1. 8. 2009
Jednoduché, zdravé, dobré.
A moc hezká fotka.
Já dnes dělala marocký salát k jehněčímu, to je taky paráda.