
CupCakes
Růžová je nejlepší… ? (Další fota zde.)
Těsto: | |
330 ml | mléka |
1 | celé vejce |
9 | lžic oleje |
150 g | cukru krystalu |
375 g | mouky (polohrubá, hladká, nebo namíchat) |
1/2 | prášku do pečiva |
Postup: |
|

CupCakes CupCakes
Krém: | |
100 g | Vanilmixu |
275 ml | studené vody |
(anebo | 1 vanilkový pudink uvařit s 250ml mléka) |
150 g | másla |
100 g | moučkového cukru |
Postup: |
|

CupCakes
16 komentářů to 'Růžové Cup Cakes – vanilkový krém'
23. 6. 2010
dobrý den potřebuji sehnat vanilmix nemůžu ho nikde sehnat děkuji za radu lenka
23. 6. 2010
dobrý den potřebuji sehnat vanilmix děkuji lenka
23. 6. 2010
Lenko, zkuste tady: http://obchod.urybicky.cz/products-page/suroviny/vanilmix/
20. 9. 2010
je možné udělat krém z něčeho jinhé než z vanilmixu?
20. 9. 2010
dewii, jistě, v receptu se také píše „nebo uvařit pudink a nechat vychladnout“.
9. 2. 2012
Kolik jich z toho těsta tak bude?? 🙂
11. 2. 2012
Jedna dávka je tak 12-15 kusů.
12. 3. 2012
Růžovou barvu jste získali normálně díky potravinářksému barvivu ? Kdyžtak podle jakého ?
13. 3. 2012
Tady to byla s největší pravděpodobností barva z drogerie, jahodová.
12. 5. 2012
při verzi s pudinkem není lepší puding nenechávat vychladnout??? pak se přeci vytvoří hrudky, protože puding je hodně hustý
12. 5. 2012
Určitě je nutné nechat vychladnout. Co by asi udělalo máslo v kontaktu s horkým, nebo i teplým pudinkem? Hrudky v pudinku se chladnutím nenadělají, ty se nadělají již při nedůsledném míchání. To spíš hrozí, že se udělá škraloup, který ovšem stačí z pudinku stáhnout a zbytek pudinku použít do krému. Nebo pudink zakrýt natěsto potravinovou fólií, nebo přu chladnutí průběžně zamíchat, těch způsobů jak se škraloupu vyhnout je více. Ale do másla zašlehávat vždy vychladnutý pudink, nejlépe aby obě suroviny – máslo i pudink měly stejnou teplotu, jinak by se krém mohl srazit.
18. 2. 2013
Vždy jsem tento krém na cupcakes dělala, ale není tak nadýchaný, je těžký a nevytvoří takový pěnový nádech na cupcakes. Zkuste pravý americký krém, český recept asi neseženete ale zkuste to přeložit do angličtiny 🙂 Vyplatí se ! 🙂
18. 2. 2013
Vždy jsem tento krém na cupcakes dělala, ale není tak nadýchaný, je těžký a nevytvoří takový pěnový nádech na cupcakes. Zkuste pravý americký krém, český recept asi neseženete ale zkuste to přeložit do angličtiny 🙂 Vyplatí se ! 🙂
1. 3. 2013
Je velká spousta krémů a muffiny lze zdobit kdejakým. Podle chuti a preferencí, o napodobení něčích mufinů mi rozhodně nešlo. Na druhou stranu – co je pravý americký krém? 🙂
1. 6. 2014
Zkoušela jsem krém ze žervé a cukru, je to také moc dobré.
4. 10. 2014
Ahoj chcem sa opytať , ako docielim modru farbu kremu aku mate pri maffinkach s rybickami, pridava sa gelova alebo aka farba , Ďakujem za odpoveď Galča