
Růžová Harlekýnka
Vrstvy odspodu:
- jako pařížský, jen bez kakaa, ze 4 vajec do formy 24cm,
- posypáno mraženými malinami,
- jahodová šlehačka (200ml + jahodový ztužovač dle dávkování výrobce),
- čokoládová poleva,
- jogurtová šlehačka (100ml + jogurtový ztužovač dle dávkování výrobce) ,
- poleva Mirror lesní plody,
- zdobení čistou šlehačkou a malinami (veškerá šlehačka byla rostlinná).

Růžová Harlekýnka


3 komentáře to 'Rybiččina růžová Harlekýnka s utajenou čokoládou'
5. 8. 2008
Dobrý den,
obdivuji Vaše dortíky a prosím o radu. U růžové Harlekýnky jste použila jahocdový a jogurtový ztužovač. Ještě jsem je neviděla. Poradíte ?
Děkuji.
5. 8. 2008
Jsou k mání například na internetu ve-shopu http://www.gastropro.cz, v oddelení u šlehaček. Fungují podobně jako želatinový ztužovač od Dr. Oetkera, možná mají jiné dávkování, ten od Dr.Oetkera uz jsem dlouho nepouzila. ten je jakoby koncentrovanejsi, proto pisu, ze je to jen podobne. Jinak doporucuju tyto ztuzovace roymichavat spise v mirne teple vode nez vlazne a tekutou hmotu vlit do vyslehane slehacky a zaslehat. V postupu se to pise obracene – vlazna voda a slehacku do ztuzovace.
5. 8. 2008
Děkuji za odpověď a těším se na další skvosty z Vaší kuchyně.